Моуриньо ще се върне за Перишич и Ребич


Н. Гавазов

Моуриньо ще се върне за Перишич и Ребич

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо планира да се върне за Иван Перишич от Интер и за Анте Ребич от Айнтрахт. Португалецът се опита да укрепи през лятото не само центъра на отбраната. Жозе желаеше да подсили фланговата игра на своя отбор, чувствайки нуждата от подкрепа за Ромелу Лукаку по краищата на терена.

Що се отнася до Перишич, той не свързван с "Олд Трафорд" още през миналата година, докато Ребич насочи погледите към себе си едва по време на финалите на Мондиал 2018.

Именно на този турнир хърватите се класираха на второ място, а това доведе до скок на цената им - според босовете на клуба, стойността на двамата е неоправдано висока. Сега става ясно, че Моуриньо запазва своя интерес към двамата футболисти и е готов да се върне за тях през януари. В краен случай след края на сезона.

Според източници от "Олд Трафорд", Интер е поискал за Перишич 48 милиона паунда, а Айнтрахт за Ребич - 40 милиона паунда, но Юнайтед е отказал да даде парите. Сега Жозе настоява Ед Удуърд все пак да отвори чековата книжка и да се похарчи за двамата футболисти.

  Сподели
457