Играчите на Юнайтед очакват уволнение на Моуриньо


Н. Гавазов

Играчите на Юнайтед очакват уволнение на Моуриньо

Футболистите на Манчестър Юнайтед са се отвърнали от мениджъра на отбра Жозе Моуриньо и сега са убедени, че съвсем скоро португалецът ще напусне клуба. Както е известно, Жозе се намира в конфликт с полузащитника Пол Погба, но французинът не е единственият, който има зъб на специалиста.

Според източник, който се намира близо до съблекалнята на "червените дяволи", футболистите на Юнайтед са силно разстроени от постоянните критики на Моуриньо по адрес на своите подчинени. Напомняме, че през различен период от време Жозе публично предяви своите претенции към Погба, Антонио Валенсия, Маркус Рашфорд и Алексис Санчес.

Играчите са убедени, че Жозе със своите действия подкопава духа на отбора, а също така и увереността в себе си. Според футболистите, Моуриньо е основната причина за негативната атмосфера в тима и португалецът ще трябва да понесе своята отговорност за това, която е напускане на поста мениджър на отбора.

Интересното е, че Жозе не бърза да поема отговорност. След фиаското с Уест Хем специалистът се оплака от работата на съдиите и липса на късмет, въпреки че мениджърът допусна грешка, преминавайки към схема на игра от трима защитника, като един от бранителите бе полузащитник.

Източник твърди, че играчите ще продължават да се стараят с всички сили, но едновременно с това чувстват, че съдбата на Мориньо е предопределена и няма път назад.

  Сподели
447