Валенсия се извини за лайка за уволнение на Моуриньо


Н. Гавазов

Валенсия се извини за лайка за уволнение на Моуриньо

Капитанът на Манчестър Юнайтед Антонио Валенсия постави лайк в социалните мрежи на пост с призив за уволнение на мениджъра Жозе Моуриньо. По-късно еквадорецът обясни, че е допуснал грешка.

В навечерието на мача с Валенсия от втория кръг на Шампионска лига в пресата се появи информация, че Антонио е сред играчите, които са изпаднали в немилост пред Моуриньо. Съобщаваше се, че капитанът и мениджърът не разговорят по между си, а футболистът е част от групата на бунтовниците в отбора.

Самият Валенсия наля масло в огъня, поставяйки лайк под поста на фен на Юнайтед в Инстаграм след срещата с "прилепите".

"Даже не съм изненадан от изхода на мача. Винаги тръпна в очакване на нашите мачове, но в последно време Моуриньо превърна в наказание гледането на нашите мачове. Нужни са промени. Дойде време Моуриньо да напусне клуба", написа фенът.

Малко след това Валенсия лайкна този пост, но по-късно промени мнението си. Действията на 33-годишния защитник обаче не останаха незабелязани и веднага бяха коментирани. Това предизвика реакцията на Антонио.

"Вчера поставих лайк под пост в Инстаграм, без да прочета текста под снимката. Не споделям това мнение и моля за извинение. Всички ние се раздаваме напълно, за да подобрим резултатите", написа Валенсия в акаунта си в Туитър.

  Сподели
473