Карагър предсказа кога ще уволнят Моуриньо


Н. Гавазов

Карагър предсказа кога ще уволнят Моуриньо

Експертът в Sky Sports Джейми Карагър е на мнение, че наставникът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е загубил контрол върху съблекалнята  и може да бъде уволнен в следващите две международни паузи.

Според думите на Карагър, играта на "червените дяволи" е близо до "позорната". Ако Жозе бързо не поправи ситуацията, той няма да избегне уволнението.

"Юнайтед показа позорна игра в последните си два мача, по средата на седмицата в Купата на Лигата и срещу Уест Хем през уикенда. Всеки отбор през този сезон ще има подобен мач или два такива като на Юанйтед, когато характерът и себераздаването са поставени под съмнение. Но това може да се случи само един път или два пъти за цял сезон. Ние вече гледаме това три или четири пъти в десет двубоя на Жозе Моуриньо, а това вече е тревожно.

На своята пресконференция той каза, че някои играчи се стараят повече от другите, а след тези думи аз нямам съмнения, че той е загубил контрол над съблекалнята. Няма нужда да си учен, за да разбереш това и не мисля, че има някаква провокация в това.

Проблемът е, че това нещо се случва с него за трети път. То започна в Реал Мадрид с Икер Касияс и Серхио Рамос, а в Челси съдбата му бе предрешена от Еден Азар и други играчи. Сега се чува, че бунтът срещу него е организиран от група, начело на която се намира Пол Погба. За това е очевидно, че в клуба има огромен проблем.

Не мисля, че той ще е техен мениджър през следващия сезон. Говорех за това веднага след мача с Тотнъм, но може би уволнението ще се случи преди края на сезона. Пред нас има две международни паузи - първата е след няколко седмици, а втората е по-късно и с оглед на увеличаване на сложността на мачовете на него е му бъде трудно да се задържи на своето място, ако ситуацията не се промени по най-бързия начин.

Ако те загубят от Валенсия и Нюкасъл, това ще предреши съдбата на Жозе в Манчестър Юнайтед. Тогава тяхното далечно сътрудничество губи смисъл. Но все пак мисля, че те ще вземат тези два двубоя", заяви Карагър.вввввввввввв

  Сподели
575