Тотнъм готви трансферен удар


Н. Гавазов

Тотнъм готви трансферен удар

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднъп се готви за трансферен удар, посредством който ще бъде подсилен отбора, съобщава новината Daily Mail. Според изданието, специалистът ще предложи днес 6 милиона паунда на Евертън за Пиенар и освен това смята, че ще може да вземе под наем полузащитника на Реал Мадрид Ласана Диара, след като играчът на испанския клуб обяви вчера, че може да напусне „Бернабеу". Освен това бившия капитан на Арсенал Уилям Галас, който днес ще премине медицински изследвания на "Уайт Харт Лейн" е на крачка от подписването с „шпорите", което ще подсили Тотнъм в края на трансферния прозорец, след едно относително спокойно лято.

Реднап винаги се е възхищавал на Пиенар, който бе избран за играч на годината на Евертън. Футболистът има година до изтичането на сегашния си договор с „карамелите" и възможността да играе в Шампионската лига ще бъде добър вариант за неговата кариера.

Вчера пък Диара призна, че иска да напусне Реал Мадрид, защото не влиза в плановете на Моуриньо за новия сезон. Португалският специалист е уведомил футболиста, че със сигурност ще търка пейката и играчът е намерил място в „списъка за продажби на футболисти "на Хорхе Валдано. Реднап вече работи с френския плеймейкър когато бе начело на Портсмут и има добри впечатления от играта му. Освен това и отношенията между двамата са добри, което е предпоставка за възможен трансфер.

 

  Сподели
201