Юнайтед започна преговори със Зидан


Н. Гавазов

Юнайтед започна преговори със Зидан

Ръководството на Манчестър Юнайтед започна преговори с бившия наставник на Реал Мадрид Зинедин Зидан, съобщава beinSports. Както е известно, сегашният мениджър на английския отбор Жозе Моуриньо преживява тежък период, след като през миналата седмица тимът не успя да победи Уулвс, в средата на седмицата отпадна от Дарби Каунти в Купата на Лигата, а вчера претърпя истинско фиаско, губейки с 3:1 от Уест Хем.

При това случващото се е на фона на влошените отношения с Пол Погба.

По-рано се съобщаваш, че босовете на Юнайтед напълно подкрепят португалеца, но последните резултати са променили позицията на управата, което се е обърнало към Зидан. Французинът е без работа, след като подаде оставка след финала в Шампионска лига и три поредни победи в турнира. В момента 46-годишният Зидан изучава английски език и е готов във всеки един момент да вдигне телефонната слушалка, ако получи обаждане от Юнайтед.

Още един вариант за наследник на Моуриньо е Маурисио Почетино, който в момента работи в Тотнъм, но е малко вероятно аржентинецът да оглави "червените дяволи" по средата на сезона.

  Сподели
676