Шей Гивън е готов за път


Н. Гавазов

Шей Гивън е готов  за път

Шей Гивън е готов да напусне Манчестър Сити след като отново няма да започне като титуляр в днешната среща на "гражданите" срещу румънския Тимишоара в среща от турнира за Лига Европа. Вратарят, който бе включен в групата за мача се надяваше да започне със стартовия състав, но той е бил изумен, когато е станало ясно, че отново Джо Харт ще бъде титуляр.

Източник, близък до Гивън е заявил, че вратарят твърдо е решил да напусне клуба и да премине във Фулъм или Арсенал.

"Шей е много объркан. Той се присъедини към Арсенал преди 18 месеца и се надяваше да спечели нещо след десет години в Нюкясъл. А сега вижда Харт като титуляр, което не е никак приятно за него. Шей ще изчака ситуацията с вратарите в Арсенал и Фулъм и ще прецени какво да прави. Последното нещо, което иска да се случи е да загуби титулярното си място в националния отбор на Ирландия", цитира Dayly Express зточникът.

"Джо Харт ще играе срещу Тимишоара. Имах много трудности докато избера кой да започне срещу Тотнъм. Това е така, защото имам вратари от световна класа. Винаги е трудно някой от тях да седи на пейката. Уважавам Шей много. Той е добър човек и аз се надявам той да остане, но ще приема всяко едно негово решение", заяви пък Манчини.

 

  Сподели
103