Сър Алекс: Бербо трябваше да вкара четири гола на Нюкясъл


Н. Гавазов

Сър Алекс: Бербо трябваше да вкара четири гола на Нюкясъл

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън призна, че е доволен да види как отборът му започва с победа, след снощното 3:0 над завърналия се в елита Нюкясъл Юнайтед на „Олд Трафорд", но призна, че хората му са били твърде разточителни пред гола. Както е известно, „червените дяволи" обезпечиха успеха си с голове на Димитър Бербатов, Дарън Флетчър и Райън Гигс, но шотландския специалист е убеден, че разликата е можела да бъде по-голяма.

„Бяхме малко разточителни и мисля, че Бербатов трябваше да вкара три или четири гола, но така или иначе изпълнението му е отлично", заяви Сър Алекс пред Sky Sports.

"Мисля, че трите точки винаги са важни в първия си мач у дома. Контролирахме играта и се представихме стабилно", продължава шотландския специалист.

Особено активен от домакините бе ветеранът Пол Скоулс, който получи най-висока оценка от победителите, както и признанието на Сър Фъргюсън.

„Миналата седмица пак той (Б.ред. - Скоулс) показа, въпреки възрастта си как трябва да се играе. Има страхотно виждане за играта и ако не се контузи може да играе години. Това е всъщност ключът за Пол", завършва Сър Алекс.

 

  Сподели
110