Ходжсън: Масчерано ще даде всичко от себе си докато е играч на Ливърпул


Н. Гавазов

Ходжсън: Масчерано ще даде всичко от себе си докато е играч на Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън заяви, че Хавиер Масчерано ще даде всичко от себе си докато все още е играч на клубът от Мърсисайд. Както е известно, аржентинския национал постоянно е свързван с напускане на „Анфийлд" поради лични причини, но въпреки това, мениджърът на „червените" излезе като титуляр срещу Ливърпул вчера и оправда очакванията с добрата си игра.

„Не ме изненадва как играе. Две седмици вече работя с него и мога да кажа, че е изключителен играч. Той наистина е от най-висока класа, един от най-добрите в света и това го показа за пореден път срещу Ливърпул", заяви Ходжсън.

Специалистът призна, че няма да спре своя футболист да напусне клуба, но само при добро предложение. Спекулациите свързваха Масчерано с европейския шампион Интер, както и с Барселона, но до този момент няма направено официално предложение.

„Нека бъда откровен. Той играе тук, в един добър клуб. Колко клубове в света са на нивото на Ливърпул? В колко големи отбори той може да играе? Факт е, че искаме да го задържим, освен разбира се, ако за него дойде подходяща оферта, т.е. съизмерима с неговата класа. Ако предложението е подходящо, то ние ще го приемем", завършва Ходжсън.

 

  Сподели
108