Моуриньо: Юнайтед не загуби тактически


Н. Гавазов

Моуриньо: Юнайтед не загуби тактически

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че неговата тактика не е причина за съкрушителната загуба от Тотнъм. В понеделник вечер Моуриньо претърпя своето най-голямо домашно поражение в треньорската кариера. Хората на португалеца загубиха от "шпорите" с 3:0, като и трите гола на гостите дойдоха след почивката.

След мача Жозе намекна, че всичките попадения са в резултат на индивидуални грешки. Мениджърът отказа да признае, че самият той е сбъркал.

"Упорито се трудихме цяла седмица и от стратегическа гледна точка не сме загубили. От тактическа гледна точка не сме загубили. Но въпреки всичко загубихме двубоя. Много, много добре се трудихме цяла седмица, много добре се подготвихме за мача и играхме много добре. Играчите демонстрираха великолепна настройка.

Ние трябваше да водим минимум с два гола на почивката - 2:0, 3:1 или 3:0. А след това в играта нещо леко се промени. Резултатът стана 0:2, но отборът остана в мача и аз мисля, че всеки би почувствал, че наш гол можеше да промени направлението на срещата.

Мисля, че и Тотнъм също почувства това. Но след това те вкараха трети гол и това завърши мача", заяви Моуриньо.

  Сподели
466