Белами отново нападна Манчини


Н. Гавазов

Белами отново нападна Манчини

Нападателят на Манчестър Сити Крейг Белъми не спира с атаките си по адрес на мениджъра на отбора Роберто Манчини. След като преди няколко дни предупреди италианския специалист, че ако не го включи в състава от 25 играчи за новия сезон ще сложи край на кариерата си, сега Белъми направи някои любопитни разкрития от живота вътре в тима, които едва ли ще се харесат на Манчини.

"Не съм разговарял с мениджъра си чак от февруари. При това не съм само аз, има още няколко момчета, като Карлос Тевес примерно, с които Манчини не говори и стои на разстояние. Не мисля, че има лични причини за това. Може би просто такива са неговите методи на работа", заяви Белами пред The Sun.

„До момента в контролите съм играл само 80 минути. Странно е, защото видях момчета, които не са били в плановете на отбора за последните 3 години, да играят повече от мен", продължава уелсецът.

„Аз съм в Сити, за да играя футбол и ако не бъда включен в заявката за сезона, най-вероятно ще приключа своята кариера", завършва Белами.

На Острова са категорични, че въпреки силния сезон, Манчини няма никакво намерение да задържа уелския национал.

 

  Сподели
149