Шарп: Зидан е перфектен вместо Моуриньо


И. Ангелов

Шарп: Зидан е перфектен вместо Моуриньо

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Лий Шарп даде мнението си кой би бил добър заместник на поста на мениджър вместо Жозе Моуриньо, за който англичанинът вече сподели вчера, че ще бъде уволнен до Коледа по негово мнение.

"Моуриньо отново е в изпитателен срок," започна Шарп пред TalkSport. "Той никога не изглежда щастлив, откакто е в клуба. Изглежда сякаш няма план за Ман Юнайтед. Никой не знае къде отива и какво да прави на терена. 

"Едно птиче ми каза, че той не давал много инструкции преди срещите. Той просто избира отбора и ги оставя да играят. За мен изглежда, че той не взе и играчите, които искаше през лятото и това го ядоса още. Той просто остави играчите да правят каквото си знаят. 

"Когато се размотаваш, мрънкаш за липсата на трансфери и за това, че нямаш играчи, вместо да надъхаш играчите, които вече имаш и да им дадеш самочувствие, аз не мисля, че това е добро за клубния морал. 

"Аз мисля, че Зидан би бил идеален кандидат. Той е играл на най-високо ниво, управлявал е на най-високо ниво и в двете е бил много успешен. Той е достатъчно голямо име за да се справя с напрежението и въпросите дали може да управлява клуб от такава величина."

  Сподели
506