Ходжсън е ядосан от работата на Майкъл Оливър


Н. Гавазов

Ходжсън е ядосан от работата на Майкъл Оливър

Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън подложи на критика работата на Майкъл Оливър в мача с Ливърпул от втория кръг на Висшата лига на Англия. В понеделник вечер "червените" измъкнаха трите точки при гостуването си на "Селхърст Парк", побеждавайки "орлите" с 2:0. Решаващ за тази среща се оказа голът в края на първото полувреме, когато Джеймс Милнър бе точен от "бялата точка" за събаряне на Мохамед Салах.

Ходжсън е на мнение, че дузпа не е трябвало да бъде отсъдена, защото звездата на мърсисайдци е симулирал, освен това Палас е трябвало да получи 11-метров наказателен удар за фаул на Върджил ван Дайк срещу Макс Майер.

"А какви думи очаквате от мен по повод на инцидента с дузпата? Сако е защитник и той трябва да се защитава и според мен, той го направи много добре в тази ситуация.

Разбира се, в края на мача трябваше да бъде отсъдена дузпа. Ван Дайк категорично фаулира Макс, когато той се опита да поеме топката, за това може да се каже, че не ни провървя със съдийските решения.

За мен няма смисъл да седя тук и да говоря нещо друго. Вие задавате тези въпроси всеки път след подобни мачове, но повече ме интересува, че добре играхме в продължение на 95 минути. Не ни провървя, защото съдийските решения бяха грешни. Това е моето мнение, но може другите хора да не се съгласят с нас.

Честно казано, не ми харесва да разсъждавам за съдийските решения. Не мога да ги променя и те ме дразнят. Ядосвам се, когато струват точки на отбора и в това отношение съм като всеки друг мениджър във Висшата лига", заяви Ходжсън.

  Сподели
702