Ловрен ще пропусне няколко седмици


Н. Гавазов

Ловрен ще пропусне няколко седмици

Отсъствието на защитника на Ливърпул Деян Ловрен няма да се ограничи само с един мач, а много повече. През миналата седмица Деян разказа, че се готви да пътува до Холандия, за да се срещне с профилен доктор относно проблемите с коремните мускули. Хърватският футболист получи тази травма по време на пребиваването си в националния отбор на Хърватия на Мондиал 2018.

"Както знаете, той не е готов за игра. През миналия сезон имаше подобни проблеми, но успя да играе и признавам, че го правеше добре.

Винаги е разполагал с дни за възстановяване и за това не пропускаше тренировки. Всичко бе нормално. В края на сезона не тренираше много, но само защото имахме много мачове, а той постоянно играеше.

На Световното проведе три мача по 120 минути, а това влоши ситуацията. Но аз съм убеден, че всичко ще се нормализира след седмица, две, три. Към момента мога да кажа, че може да тренира, но не и пълноценно. Сериозна е травмата, но и не чак толкова. Не се страхуваме от нея, но се иска време. В момента е недостъпен", заяви мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп.

  Сподели
526