Арсенал може да отправи шокираща оферта към Ливърпул


Н. Гавазов

Арсенал може да отправи шокираща оферта към Ливърпул

Лондонският Арсенал може да направи сензационен трансфер, привличайки в редиците си стража на Ливърпул Пепе Рейна. Тази новина бе съобщена от ESPN, според който лондончани са готови да платят 25 милиона паунда за испанския национал. Мениджърът на „артилеристите" Арсен Венгер търси класен вратар още от края на изминалия сезон, тъй като до голяма степен грешките на Алмуня и Фабиански попречиха на отбора да направи по-добра кампания.

Французинът вижда в лицето на Рейна човекът, който може да помогне на отбора и с евентуално негово привличане ще реши вратарския си проблем.

Венгер проявяваше много сериозен интерес и към Марк Шварцер от Фулъм, но в крайна сметка не успя да го привлече на "Емирейтс".

Пепе пристигна на "Анфийлд" преди пет години от Виляреал срещу скромната сума от 6 милиона паунда и веднага се наложи в титулярния състава на „червените", а в края на сезона получи признанието за най-добър вратар във Висшата лига. Той пропусна двубоя с Работнички Скопие, който се игра в четвъртък, тъй като дългата му почивка след Мондиала не му позволи да се подготви пълноценно за него.

 

  Сподели
96