Оуен ще се бори за титулярно място в състава на Юнайтед


Н. Гавазов

Оуен ще се бори за титулярно място в състава на Юнайтед

Майкъл Оуензаяви, че няма намерение да се отказва от битката да се превърне в ключов играч за Манчестър Юнайтед, съобщава AFP . Оуен преживя един разочароващ сезон с отбора на Сър Алекс, след като в половината от срещите не намери място сред титулярите, а на всичкото отгоре и се контузи срещу Астън Вила на „Уембли".

Пристигането на мексиканския национал Хавиер Ернандес в Юнайтед през подготвителния сезон може да наложи отпадането на бившия играч на Ливърпул и Реал Мадрид от основния състав, ако Сър Фъргюсън продължи да използва Рууни като самотен нападтел в атаката.

Оуен обаче е уверен, че може да се пребори за титулярното място в отбора. Той пропусна турнето в Северна Америка заради възстановяването си от контузията, но показа хищнически инстинкт в приятелската среща в Дъблин.

„Аз обръщам гръб на миналия сезон с много добри спомени. Имах страхотни моменти и съжалявам, че накрая се контузих. Напълно съм готов да се докажа отново в предстоящия сезон и оправдая доверието на нашия мениджър", завършва Оуен.

 

  Сподели
106