Тотнъм излезе от борбата за Марсиал


Н. Гавазов

Тотнъм излезе от борбата за Марсиал

Тотнъм повече не претендира за нападателя на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал и вкара в преговорите за полузащитника на Астън Вила Джак Грилиш в задънена улица.

Към момента клубът на Маурисио Почетино не е извършил нито една покупка през този трансферен прозорец. Както става известно, от британски източници, "шпорите" даже не са се приближили към своята първа покупка. Лондончани решиха да коригират плановете си за покупка на Марсиал, независимо от това, че 22-годишният французин отчаяно се опитва да напусне "Олд Трафорд".

Решението на Тотнъм е свързано с това, че Юнайтед е оценил Антони на 80 милиона паунда, а в допълнение "червените дяволи" не желаят сделка със своя конкурент от Висшата лига на Англия.

Освен това се съобщава, че няма никакъв прогрес в преговорите с Астън Вила за 22-годишния Грилиш. Бирмингамският клуб реши своите финансови проблеми чрез привличане на външни инвестиции и повече не е готов да организира разпродажба на играчи.

Още една причина за пасивността на Тотнъм е нежеланието на "шпорите" да влизат в пряка конкуренция с богатите клубове. Лондончани изчакват останалите представители на топ 6 да завършат работата си на трансферния пазар и тогава да действат.

  Сподели
498