Моуриньо: В живота не винаги получаваш това, което искаш


Н. Гавазов

Моуриньо: В живота не винаги получаваш това, което искаш

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо предупреди своя нападател Антони Марсиал, че няма да бъде удовлетворено желанието му да напусне клуба. През миналия месец 22-годишният французин чрез своя агент Филип Ламболи заяви, че "взел решение" да напусне "Олд Трафорд". Според слуховете, Челси и Байерн вече са се наредили на опашка за бившия играч на Монако.

След днешния мач със Сан Хосе Жозе отказа да даде каквито и да е гаранции на своя подчинен, философски отбелязвайки, че в живота не винаги желанията съвпадат с възможностите.

"Не знам какво е казал този агент. Сега искам да бъда в Лос Анджелис, но съм в Сан Хосе. Не винаги в живота можеш да получиш това, което искаш. Щях да съм щастлив, ако бяхме останали в Лос Анджелис, да тренираме в Лос Анджелис и всичките си пет мача да играем в Лос Анджелис, за да избегнем пътуванията, да не сменяме хотела, а след това да се върнем в Манчестър.

Искаше ми се да играем с Лестър в неделя (в първия кръг от Висшата лига на Англия), но аз съм принуден да играя в петък, защото в живота ти не винаги получаваш това, което искаш", заяви Моуриньо.

  Сподели
448