Ерера: Де Хеа ще докаже, че е най-добрият вратар в света


Н. Гавазов

Ерера: Де Хеа ще докаже, че е най-добрият вратар в света

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера заяви, че продължава да смята своя съотборник Давид Де Хеа за най-добър вратар в света, независимо от недобрата игра на испанеца на финалите на Мондиал 2018.

27-годишният Де Хеа неубедително проведе своя първи Мондиал като титулярен страж на "Ла Фурия", като още в първия мач с Португалия допусна две груби грешки, които помогнаха на португалците да се доберат до равенството 3:3.

Въпреки това, Ерера, който изобщо не бе поканен за участие на турнира, не е съгласен с критиките по адрес на своя сънародник. Андер е убеден, че Давид ще покаже високата си класа през новия сезон.

"На мен ми е все едно какво говори критиката. Той си остава най-добрият вратар в света, с една глава е по-силен от всеки друг страж и това отново ще го покаже. Всеки започва да говори по този начин, когато си номер едно, но не извършиш някое удивително спасяване.

Мен не ме критикуват, когато не играя добре, защото не съм най-добър в света, но за него е обикновено нещо и той ще се справи", заяви Ерера.

  Сподели
461