Мане подписа нов договор с Ливърпул


Н. Гавазов

Мане подписа нов договор с Ливърпул

Ливърпул подписа нов дългосрочен договор с нападателя Садио Мане. Информацията е неофициална и очаква своето потвърждение от клуба. Напомняме, че играчът от националния отбор на Сенегал отбеляза 20 гола и записа 11 асистенции за мърсисайдци през миналия сезон, като по такъв начин направи втора силна кампания за отбора, откакто пристигна на "Анфийлд".

Поради това няма нищо учудващо в появилите се слухове за интерес на Реал Мадрид към африканския футболист в края на миналия сезон. Спекулациите заглъхнаха покрай участието на играча във финалите на Мондиал 2018, но се очакваше нова вълна от слухове след края на Мондиала. Впрочем, лично Мане увери, че остава верен на Ливърпул и възнамерява да продължи кариерата си в състава на Юрген Клоп.

Напомняме, че вчера Садио се завърна от триседмичната си отпуска и се подложи на рутинни медицински прегледи. Според неофициални източници, веднага след това футболистът е поставил подписа си под нов дългосрочен договор. Подробности не се съобщават, но се предполага, че съглашението между страните е за четири години и с подобрени лични условия.

Предишният договор между Мане и Ливърпул изтичаше през лятото на 2021 година.

Както е известно, вчера Садио взе фланелката с "десети" номер, която остана свободна след напускането на Филипе Коутиньо през януари.

  Сподели
416