Чарли Адам предупреди Ливърпул за Шакири


Н. Гавазов

Чарли Адам предупреди Ливърпул за Шакири

Полузащитникът на Стоук Сити Чарли Адам предупреди, че новото попълнение на Ливърпул Джердан Шакири е склонен да пропада в решаващите мачове. Както е известно, швейцарският национал не успя да спаси "грънчарите" от изпадане от Висшата лига през миналия сезон. Възползвайки се от изпадането на Стоук Сити в Чемпиъншип, Ливърпул закупи договора на Джердан за 13.5 милиона паунда.

27-годишният футболист бе една от главните звезди в Стоук, но така и не е показал футбол, съответстващ на звездния му статут. Именно поради това Адам побърза да предупреди Ливърпул, за който игра в периода 2011 - 2012 година.

"Беше ли един от нашите големи играчи, които не се проявиха? О, определено. В решаващите моменти на сезона ти гледаш своите големи играчи и искаш твоите големи играчи да направят нещо вълшебно. Понякога обаче чувствахме, че така наречените големи играчи  в нашия състав не могат да се проявят.

Да, в тези моменти помощ можеше да дойде от други футболисти, но тези така наречени големи играчи, на които се възхищаваха отделни членове на треньорския щаб, така и не намериха себе си", заяви Адам.

  Сподели
447