Юнайтед хвърли око на двама от Байерн Мюнхен


Н. Гавазов

Юнайтед хвърли око на двама от Байерн Мюнхен

Манчестър Юнайтед планира активно да проведе последните седмици на трансферния прозорец и се замисля за привличането на две звезди на Байерн Мюнхен в лицето на Тиаго Алкантара и Роберт Левандовски. Известно е, че през 2013 година "червените дяволи" за малко не привлякоха Алкантара, но в последния момент испанецът смени мнението си и последва зова на Хосеп Гуардиола от Мюнхен.

Що се отнася до Левандовски, по-рано през лятото полякът публично заяви за желанието на своя клиент да напусне Байерн заради ново предизвикателство. Мениджърът на Юнайтед Жозе Моуриньо е голям почитател на Роберт, когото се опита да примами в Реал и Челси.

Информацията за намеренията на английския клуб към двете звезди се появи още вчера в британската преса, а сега намери потвърждение на страниците на немския печат. Съобщава се, че Юнайтед разполага с достатъчно средства, за да си позволи такива покупки и за това двата трансфера изглеждат напълно реалистични. Цялата тази ситуация вече е обезпокоила ръководството на Байерн Мюнхен, което се стреми да запази спокойна атмосферата в отбора и не желае в последния момент да разгръща трансферна дейност с цел запушване на една или друга дупка.

  Сподели
378