Сити е на път да се откаже от Ковачич


Н. Гавазов

Сити е на път да се откаже от Ковачич

Манчестър Сити проявява интерес към полузащитника на Реал Мадрид Матео Ковачич, но шампионите на Висшата лига не са готови да платят установената цена за играча. През миналата седмица "гражданите" изпуснаха своята приоритетна цел по укрепване на центъра на терена, позволявайки на Челси да прихване Жоржиньо.

Сега Сити е принуден да се обърне към списъка с алтернативни варианти, където се намира Ковачич, който едва помогна на Хърватия да се добере до финал на Мондиал 2018.

Както става известно от испански източници, Реал е установил цена от 80 милиона паунда за своя футболист, но това е прекалено много за Сити.

Друг вариант за "гражданите" е покупката на Марио Лемина от Саутхемптън, чиято цена е много по-ниска. Предполага се, че английският клуб ще направи опит да свали цената на Ковачич, който преди няколко седмици гръмко заяви, че ще потърси друг клуб, където да  получи повече игрова практика. Ако Реал откаже да направи отстъпки, Сити ще затвори въпроса с трансфера на Ковачич и ще се насочи към други цели.

  Сподели
382