Фулъм купи двама от Ница


Н. Гавазов

Фулъм купи двама от Ница

Фулъм обяви за привличането на защитника на Ница Максим Льо Маршан и на неговия съотборник Жан-Мишел Сери. Напомняме, че 26-годишният Сери бе интересен за някои от грандовете на английската Висша лига, като дори в последните дни на миналото лято Арсенал и Ливърпул спореха за играча, който в крайна сметка реши да остане в клуба от Лазурния бряг.

През изминалия сезон Сери не се представи на ниво, което обяснява загубата на интерес от страна на грандовете, но за сметка на това играчът привлече вниманието на Фулъм. Днес "котиджърсите" обявиха за подписване на договор с полузащитника до лятото на 2022 година.

"Вчера се наложи да изминем дълъг път, но сега всички детайли са изгладени и работата е свършена. Нямам търпение да се присъединя към отбора и да започна ново приключение в своята кариера", заяви Сери.

Компания на Жан-Мишел на "Крейвън Котидж" ще прави 27-годишният Льо Маршан. Максим е способен да играе на левия фланг на отбраната и в полузащита, за това ще стане ценен актив за отбора, който се върна във Висшата лига на Англия.

"Много се радвам, че се оказах във Фулъм. Това е отличен клуб, много популярен в Лондон. Освен това се радвам, че идвам заедно с моя добър приятел Жан-Мишел. Надявам се, че ние ще покажем всичките си добри качества", заяви Льо Маршан.

  Сподели
379