Сити вади рекордните 60 милиона за Торес


Н. Гавазов

Сити вади рекордните 60 милиона за Торес

Манчестър Сити е готов да разбие всички трансферни рекорди на Острова и да предложи на Ливърпул за Фернандо Торес 60 милиона паунда, съобщава Eurosport. Както е известно, „гражданите" вече успяха да попълнят своите редици с много известни футболисти, но явно това се оказва недостатъчно за мениджъра на отбора Роберто Манчини, който е решил да похарчи още от парите на своите босове от слънчева Азия.

След изказването на Рой Ходжсън за невъзможноста му да задържи на „Анфийлд" Фернандо Торес, реакцията на синята част от Манчестър не закъсня. Манчини ясно даде да се разбере, че неговият клуб ще направи всичко възможно да привлече в своите редици испанския национал, заплащайки невижданата досега сума за стандартите на английския футбол пари.

„Има няколко нападатели от които се интересуваме. Торес се явява един от най-добрите футболисти в Европа и вече три години играе във Висшата лига, което е добре за него. Всичко зависи от дадената ситуация, цените, които ще предложим и това искат ли да играят за нашия отбор футболистите. Доколкото ми е известно, на дадения момент Ливърпул направи някои покупки и би могъл да се раздели с Торес", заяви Манчини пред журналисти.

 

  Сподели
118