Sky Sport 24: Балотели вече е футболист на Манчестър Сити


Н. Гавазов

Sky Sport 24: Балотели вече е футболист на Манчестър Сити


Преговорите относно трансфера на Марио Балотели в Манчестър Сити приключиха и ако все още официално той не е играч на английския гранд, на практика вече е част от „гражданите", съобщава Sky Sport 24. Според информация на медията, в неделя вечер агентът на скандалния футболист Мино Райола е съгласувал с Манчестър Сити условията по трансфера на клиента си. Интер са се съгласили да получат 30 милиона евро, плюс още пет под формата на бонуси, свързани с участие на Балотели в с турнира на Шампионската лига.

Непосредствено преди да тръгне за Америка на турне с отбора си, СуперМарио е поздравил съотборниците си и им благодарил за всичко, както и свои близки и приятели,след което е освободил шкафчето в съблекалнята. В действителност, почти всичко е било уредено още в петък вечер, но умишлено не е разгласено пред медиите, за да може докато окончателно сделката бъде затворена в понеделник или вторник да не се вдига излишен шум.

Според източник, договорът ще бъде за пет години, а заплатата, която ще получава Балотели ще е 4 милиона евро на година. Очаква се в следващите часове да бъде направено официално изявление.

Тази iнформация бе косвено потвърдена от La Gazzetta dello Sport, който съобщи, че Марио вече е организирал прощално парти с приятелите си.

 

 

  Сподели
103