Бербатов с гол при загубата на Юнайтед от Канзас (видео)


Н. Гавазов

Бербатов с гол при загубата на Юнайтед от Канзас (видео)

Кей Камара вкара един гол и изработи друг, за да даде победата на Канзас Сити Визардс с 2:1 над Манчестър Юнайтед в международна приятелска среща, която е част от северноамериканското турне на „червените дяволи". Пред 52 342 зрители на ремонтирания наскоро за 325 милиона долара „Ароухед Стейдиъм", домакините откриха резултата в 11 минута чрез Дейви Арно, след подаване на Камара, преди Димитър Бербатов да изравни резултата от дузпа в 41 минута. Единадесетметровия наказателен удар бе отсъден за нарушение срещу българина, а защитника Джими Конрад от Канзас получи червен картон.

Само минута по-късно обаче, Кей Камара отново изведе домакините напред със скандален гол, след като и повторенията на телевизионния екран показаха, че топката не премина голлинията.

През второто полувреме Юнайтед притисна своя съперник и наложи главоломно темпо, а пос

ледните минути на мача се играха изцяло пред вратата на Канзас, но до гол така и не се стигна. Чисти положения изтърваха Диуф, Уелбек и Клевърли и в крайна сметка английския гранд претърпя първа загуба по време на турнето си в Северна Америка.

Следващата среща на отбора на Сър Алекс е в сряда срещу Хюстън.

Видео: Тук

  Сподели
101