Моуриньо отново атакува Джерард


Н. Гавазов

Моуриньо отново атакува Джерард

Старши треньорът на испанския гранд Реал Мадрид Жозе Моуриньо ще направи последен опит да привлече капитана на Ливърпул, съобщава новината Daily Mail. Според информацията, португалският специалист се опитва да убеди ръководството на „бланкосите" да извади 30 млн. паунда, които са необходими за напускането на Джерард на „Анфийлд".

Специалния е голям почитател на Джерард още по времето когато бе начело на Челси, което обяснява и упорството му в този случай. Моуриньо е убеден, че Джерард е необходимият играч, който да върне величието на Реал Мадрид и затова е готов да наруши практиката да не се привличат футболисти в края на кариерата си. Ако португалският специалист успее да прибере капитана на „мърсисайдци", това ще бъде опустошително за Ходсън, чиито три седмици начело на отбора са пълни с проблеми.

Тази новина идва непосредствено след шока, в който изпаднаха феновете на Ливърпул вчера, когато мениджърът призна, че не е в състояние да направи нищо, за да задържи Торес на „Анфийлд". Джерард и Фернандо са от решаващо значение за шансовете на „червените" за някакъв умерен успех и поради това изпълнителният директор Пърслоу излетя за Майорка, за да се срещне с испанския национал и да се опита да го убеди, че целите на „мърсисайдци" са същите както по времето, когато той подписа договора си до 2013 година - нещо на което вече не вярва никой.

 

  Сподели
127