Гигс: Сър Алекс ще води Юнайтед още дълги години


Н. Гавазов

Гигс: Сър Алекс ще  води Юнайтед още дълги години

Райън Гигс заяви снощи, че Сър Алекс Фъргюсън е настроен да продължи да води Юнайтед още няколко години докато навърши 75, съобщава новината News of The World. Уелсецът счита, че мениджърът на „червените дяволи" е толкова добър, както винаги е бил и ще продължи още дълго време да ръководи тима.

„Честно ще ви кажа, че го виждам още дълги години мениджър на Юнайтед, дори и на 75 години. Той е толкова добър, както винаги е бил и докато е здрав ще продължи да води тима. Сър Алекс има голям отбор около себе ди, освен това изпитва страст и към конните състезания, така че когато се завръща към футбола е винаги освежен", заяви Гигс.

„Нещата се промениха малко - той не ми изглежда толкова страшен, както бе преди 20 години. Аз го познавах още от 12 годишен и гледам на него сякаш съм му като дете, но той знае, че разговаря с мен като с опитен играч и често иска съвети за някои футболисти или ситуации. Винаги сме били в добри отношения, но никога толкова добри, както сме в момента", завършва уелсецът.

 

  Сподели
94