Дитмар Хаман разкритикува Кариус


Н. Гавазов

Дитмар Хаман разкритикува Кариус

Бившият полузащитник на Ливърпул Дитмар Хаман подложи на критика вратаря на "червените" Лорис Кариус за сълзите му след финала в Шампионска лига. Напомняме, че две груби грешки на немския страж предрешиха съдбата на финала в Шампионска лига в полза на Реал Мадрид. Лорис просто подари топката на Карим Бензема, позволявайки му да открие резултата, а след това лошо реагира при удара на Гарет Бейл, който постави точка в срещата. След края на двубоя в Киев Кариус със сълзи на очите умоляваше феновете на Ливърпул да му простят грешките, като по-късно повтори това в социалните мрежи.

На Хаман никак не му харесва подобно поведение на неговия сънародник. Освен това Дитмар вижда в Лорис признаци на звездна болест.

"Изпитвам ограничени симпатии към Кариус. Няма и нужда да се говори, че две негови грешки решиха съдбата на финала. Нещо подобно винаги може да се случи на професионален футболист. Но това, което не ми хареса е неговото поведение след срещата", заяви Хаман.

"Изобщо не е задължително публично да демонстрираш своите страдания след финалния съдийски сигнал, както и със сълзи да молиш феновете на "червените" за прошка. Феновете на Ливърпул са способни да простят на своите звезди, както и на всеки друг. Химнът "You'll Never Walk Alone" е част от живота на клуба. С едно изключение: когато твоето его не затъмнява твоята игра", каза още немецът.

"Кариус пристига в клуба с автомобил с индивидуален номер, на който е изписано "LK1", а когато се появи в града, винаги предизвиква шум.

Разбирам когато Кристиано Роналдо налага своята марка "CR7" в Мадрид, но това му е позволено, защото той пет пъти спечели Шампионска лига. Кариус все още нищо не е постигнал в своята кариера и трябва да е благодарен, че Клоп му даде шанс да играе в клуб от световно ниво", завърши Хаман.

Напомняме, че в момента Ливърпул преговаря с Рома за трансфера на вратаря Алисон.

  Сподели
558