ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Челси - Манчестър Юнайтед


Н. Гавазов

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Челси - Манчестър Юнайтед

Челси ще бъде символичен домакин на Манчестър Юнайтед във финален мач за Купата в най-стария футболен турнир в света. Формата на двата отбора не бе достатъчно убедителна в края на сезона, но желанието за победа не е напускало нито един играч от днешните съперници. Залогът е голям и всеки един има своите аргументи, за спечелването на Купата на Англия.

Юнайтед изглежда малко по-балансиран, а и Жозе Моуриньо умее да печели финални мачове. Гладът за голове у Челси обаче е голям, а и фланговете на "сините" все така са силни и ще разпъват отбраната на "червените дяволи". Ето защо имаме всички основания да очакваме здрав и оспорван двубой - за почитателите на футбола и за тези, които обичат тръпката на залозите.

Мачът, с който ще бъдат изсвирени последните акорди на английския сезон е тази вечер, от 19:15 часа българско време по Диема Спорт и както винаги, FUTBOL TV ще направи своите читатели съпричастни към очаквания спектакъл, предоставяйки им възможността да наблюдават срещата на живо, напълно безплатно и без регистрация.

ГЛЕДАЙТЕ СРЕЩАТА НА ЖИВО ТУК!

  Сподели
490