Анчелоти смята Сити за основна заплаха за титлата


Н. Гавазов

Анчелоти смята Сити за основна заплаха за титлата

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти увери привържениците на отбора, че титлата ще бъде запазена и през следващия сезон, дори и да не привлече Фернандо Торес. Освен това, италианският специалист не пропусна да се заяде с Манчестър Юнайтед и обяви, че Манчестър Сити ще е по-силен конкурент от "червените дяволи".

„Нямаме нужда от повече нападатели, способни сме да спечелим всичко. В състояние сме да защитим титлата си и трябва да го направим. Искаме да покажем най-доброто във всички турнири", цитира TribalFootball Анчелоти.

Италианският специалист призна, че не е могъл да запази Джо Коул в състава си, въпреки че е искал да продължи да работи с национала.

„Проблемът беше чисто икономически и тук става дума за пари. Това бе проблем между клуба и Джо Коул, не с мен. Това наистина не бе мой проблем", продължи мениджърът на Челси.

Относно конкуренцията в борбата за титлата, италианецът каза, че основната заплаха ще дойде от Манчестър Сити.

„Те (Б.ред. - Сити) ще се справят по-добре от миналия сезон. Те имат фантастични играчи и ще бъдат най-важният ни съперник за титлата. Нашата цел е да се справим по-добре от миналата година в Шампионската лига. Отпаднахме прекалено рано миналия сезон", завършва Анчелоти.

 

 

  Сподели
136