Рашфорд обмисля да напусне Юнайтед


Н. Гавазов

Рашфорд обмисля да напусне Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркус Рашфорд не се чувства щастлив на "Олд Тарфорд, заради липсата на достатъчно игрово време, съобщават британски източници. Според информацията, 20-годишният футболист обмисля да напусне клуба след края на сезона.

Англичанинът записа участие в 43 мача от началото на сезона, но само в 22 от тях започна като титуляр, а в последните 16 срещи започна от първите минути само в пет двубоя.

Напомняме, че по-рано бившият футболист на Ливърпул Джейми Карагър, който в момента е експерт към британска телевизия, подложи на критика Жозе Моуриньо за двойния стандарт в отношението му към Алексис Санчес и Маркус Рашфорд.

"Алексис отскоро е в отбора и към момента изглежда много нервен при владението на топката и работата с нея. Дали Моуриньо щеше да го оставя на терена, ако това не бе Алексис Санчес? В мача с Палас той загуби топката 34 или 35 пъти. Това е поразително за играч от такова ниво. Ако това бе Маркус Рашфорд, той нямаше да има никакви шансове да играе в следващия кръг", заяви Карагър.

  Сподели
68