Санчес очаквал, че ще играе по-добре в Юнайтед


Н. Гавазов

Санчес очаквал, че ще играе по-добре в Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес призна, че е очаквал много повече от себе си, пристигайки на "Олд Трафорд" от Арсенал през януари. Напомняме, че на изхода на зимния трансферен прозорец "червените дяволи" все пак успяха да привлекат 29-годишния чилиец, давайки в замяна плеймейкъра Хенрих Мхитарян.

Санчес вкара само един гол за десет мача с фланелката на Юнайтед и към момента не впечатлява с действията си. За щастие, самият футболист осъзнава, че не играе достатъчно добре.

"Много съм взискателен към себе си, затова, разбира се, аз очаквах, че ще играя по-добре. За мен всичко много бързо се промени, когато дойдох в Юнайтед. Имах даже съмнения, дали да ходя в националния.

Помолих за разрешение да пропусна тези приятелски мачове, но след това размислих и разговаряйки с Клаудио Браво, казах му, че трябва да останем сплотени.

Преходът от един клуб в друг е рязка промяна за мен. За първи път сменям клуб през януари, въпреки че в живота си съм се сблъсквал с всякакви трудности", заяви Санчес.

Впрочем, по-рано се появиха слухове, че Алексис се чувства изолиран в отбора и това е една от причината за лошата игра на чилиеца. Съобщаваше се, че съотборниците на Санчес отказват да го приемат заради аномално високата заплата. Но футболистът уверява, че той има приятели в Юнайтед.

"Месец и половина тренирам със Златан (Ибрахимович), а неговото майсторство впечатлява. Ние общуваме и всеки ден заедно пием кафе", добави Алексис.

 

  Сподели
74