Арсенал е готов да пусне Белерин в Юнайтед


Н. Гавазов

Арсенал е готов да пусне Белерин в Юнайтед

Арсенал ще пусне Ектор Белерин в Манчестър Юнайтед, ако може да получи 50 милиона паунда за десния си защитник. Независимо от дългосрочния контракт с "артилеристите", бъдещето на Белерин остава предмет на интензивни спекулации. През този сезон Ектор демонстрира не особено добра игра, предизвиквайки недоволството на феновете на Арсенал.

Както твърдят редица британски източници, спадът в действията на испанеца и напрегнатите отношения с феновете могат да подтикнат 23-годишния футболист към напускане на "Емирейтс" след края на сезона, особено при положение, че Арсенал отново остане без Шампионска лига.

По-рано се съобщаваше, че Юнайтед има интерес към Белерин, а това бе потвърдено наскоро. "Червените дяволи" контактуваха с бранителя още преди две години, когато Ектор отказа на двата клуба от Манчестър и родната Барселона, решавайки да продължи своето развитие в Арсенал.

Сега Юнайтед е готов да възобнови своя интерес към Белерин, а мениджърът Жозе Моуриньо има всички шансове да осъществи тази сделка. Нуждаещият се от преустройство Арсенал ще бъде открит към предложения за Ектор, започвайки от сумата от 50 милиона паунда.

Напомняме, че през януари Арсенал вече показа, че не се страхува да пуска своите футболисти - Алексис Санчес замина за Юнайтед, а Оливие Жиру в Челси.

 

  Сподели
391