Киоун: Моуриньо ще загуби съблекалнята


Н. Гавазов

Киоун: Моуриньо ще загуби съблекалнята

Бившият защитник на Арсенал Мартин Киоун заяви, че мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо може да загуби контрол над съблекалнята, ако продължава да подлага своите играчи на критика. Напомняме, че португалецът подложи на критика футболистите си през миналата седмица, когато Юнайтед отпадна от Шампионска лига и не показа добра игра срещу Брайтън в Купата.

Киоун припомня, че преди уволнението си от Реал Мадрид и Челси, португалецът също е влязъл в конфликт с отбора, обвинявайки играчите в предателство.

"Моуриньо загуби съблекалнята в Реал и Челси. Той се опитва да получи ответна реакция от играчите, но много рискува. Не ми харесва отношението му към Люк Шоу. Едно е да провокираш играчите да направят друг мач, а друго е да ги унижаваш пред публиката.

Моуриньо не е играл на високо ниво и за това не може да разбере какво значи публичната критика към играчите. Как би реагирал той, ако с него постъпят така, както се държи с Шоу? Това поведение само разваля отношението с отбора", написа Киоун в колонката си в Daily Mail.

 

  Сподели
198