Моуриньо продължи словесната битка с Невил


Н. Гавазов

Моуриньо продължи словесната битка с Невил

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо продължи словесната си война с Гари Невил, иронично заявявайки, че едва не е заменил нападателя Маркус Рашфорд на почивката с Ливърпул заради натиск от телевизионни експерти. Напомняме, че след поредните критики от страна на Невил по адрес на своя отбор, търпението на Моуриньо приключи и тези дни Жозе заяви, че не възнамерява да слуша съветите на "треньори-неудачници".

Коментирайки поредния мач на своя бивш отбор срещу Ливърпул в събота, Невил продължи да генерира мисли, изказвайки мнение, че Рашфорд може да получи червен картон. Работата е в това, че авторът на дубъл за Юнайтед получи жълт картон в 27-та минута.

Маркус обаче напусна терена едва в 70-та минута, а Жозе не пропусна да се заяде с Невил.

"На почивката някой ми каза, че Невил е поискал червен картон за Рашфорд. Изплаших се, защото помислих, че реферите могат да гледат предаването и да се поддадат на влиянието на Гари.

Когато Ливърпул пусна няколко свои играча в средата на терена, Маркус бранеше своя коридор. С отчитането на жълтия картон и натиска от страна на Гари Невил, аз реших да направя смяната и да пусна играч, който може да фаулира", заяви Моуриньо.

 

  Сподели
132