Ловрен: Моуриньо ще паркира автобуса срещу нас


Н. Гавазов

Ловрен: Моуриньо ще паркира автобуса срещу нас

Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен очаква, че мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо "ще паркира автобуса" в съботния мач от Висшата лига на "Олд Трафорд". Напомняме, че когато тези отбори се срещнаха през октомври на "Анфийлд", Юнайтед игра отбранително, нанасяйки само един точен удар, успявайки да измъкнат точката за 0:0.

Ловрен очаква, че "червените дяволи" ще се побоят да покажат открит футбол и у дома.

"Определено това ще е трудно изпитание. Последният път, когато Юнайтед тук, те се бранеха много дълбоко. Ще видим какво ще се случи сега.

Според мен, те отново много ще се бранят. Нуждаят се от точки. Може би за тях една точка ще бъде добър резултат, но ние никога не излизаме за равен. Тук сме за да победим и ще положим всички усилия за това. Ще играем така, както го правим във всеки един друг двубой - в атакуващ футбол. Надявам се, че ще получи удоволствие от своята игра.

Знаете, че Моуриньо има собствени планове. Не е нужно да знаем какво е замислил той. Ние трябва да се съсредоточим върху себе си и да играем по начин, който ще ни позволи да ги победим", заяви Ловрен.

 

  Сподели
164