Венгер не е съгласен, че има бойкот от страна на феновете


Н. Гавазов

Венгер не е съгласен, че има бойкот от страна на феновете

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че разбира протестите на феновете, а също така и коментира изпразването на "Емирейтс" по време на загубата с Манчестър Сити миналия четвъртък. Напомняме, че след 30-та минута на мача, когато "гражданите" поведоха с 3:0, почитателите на Арсенал масово започнаха да напускат стадиона. В крайна сметка на трибуните останаха 15 до 25 000 човека (според различните оценки). Френския специалист не смята, че става дума за бойкот.

"Напълно мога да разбера феновете, но какво още мога да кажа? Какво искате да чуете от мен? Най-голяма роля изигра загубата във финала за Купата на Лигата. Мачът се проведе в средата на сезона и това поражение даде негативен тон на всичко, което се случи. Имаме проблеми, но и силата е в нашите ръце, за да се справим с тези проблеми. Вярвам, че съм способен да преодолея кризата.

Не съм забелязал да има бойкот на феновете. Може и някои хора да са си тръгнали преди последния съдийски сигнал, но не забравяйте, че времето тогава бе много лошо, имаше проблеми с транспорта, а следващият ден бе работен. Вероятно хората са искали да се приберат навреме у дома си", заяви Венгер.

 

  Сподели
154