Невил отговори на Конте


Н. Гавазов

Невил отговори на Конте

Звездата на "синия екран" Гари Невил реагира на критиките от страна на мениджъра на Челси Антонио Конте, който посъветва експертите от екрана да "започнат да мислят с главите си". В хода на неделния мач с Манчестър Сити Невил се възмути от пасивността на шампионите и описа играта им като "срамна".

Тези думи бяха сведени до Конте, който отвърна, че ако отборът е бил смел на "Етихад", тогава е щял да получи 3-4 гола.

Невил продължи със словесната риторика.

"Аз два пъти мисля, преди да използвам такива гръмки фрази, които употребих по време на неделния ефир. Наложи ми се хубаво да се замисля след видяното в тази среща.

Всички разбираме, че Сити е най-добрият отбор във Висшата лига. Но когато те губят топката, реакцията им е незабавна и на висока скорост. Те играха в четвъртък, излязоха на терена в неделя и въпреки това не проявиха никаква слабост. Играчките на Челси просто си взеха пауза. те решиха да си направят почивен деня.

Антонио Конте ни нарече глупаци, но сравнете играта на Челси с тази на неговия Ювентус или националния отбор на Италия. Тези тимове упорито се трудеха, бяха много агресивни и знаеха какво се иска от тях. Срещу тях неприятно се играеше.

Мога да гарантирам, че неделният мач не предизвика такова впечатление на собствениците на клуба. те играха неприемливо", заяви Невил.

 

  Сподели
161