Конте: Започваме да свикваме със спекулациите


Н. Гавазов

Конте: Започваме да свикваме със спекулациите

Мениджърът на Челси Антонио Конте е на мнение, че отборът започва да играе своя футбол, независимо от отвличащия фактор под формата на различни спекулации. През последните седмици се появиха различни спекулации относно бъдещето на Конте и за евентуални разногласия между италианеца и босовете на клуба. Пораженията от Борнемут и Уотфорд дадоха повод да се предположи, че шампионите са се поддали на това и са загубили концентрация.

В понеделник вечер обаче Челси отговори на скептиците, уверено помитайки УБА с резултат 3:0. Конте е щастлив, че неговите подчинени започват да проявяват твърдост по отношение на външното въздействие.

"Ние започваме да свикваме със спекулациите. Моите футболисти добре знаят в какво се състои нашата работа и какво трябва да правим. Определено ние възнамеряваме да се сражаваме с тези спекулации. Това може да стане само по един способ: да побеждаваме и да играем добър футбол. Мисля, че до края на сезона ще живеем с тези спекулации. Лично за мен това не е важно", заяви Конте.

 

  Сподели
122