Треньорът на Базел: Манчестър Сити няма слаби места


Н. Гавазов

Треньорът на Базел: Манчестър Сити няма слаби места

Старши-треньорът на Базел Рафаел Вики сподели мнение за Манчестър Сити, който е съперник на отбора в осминафиналите на Шампионска лига.

"Този отбор няма слаби места. Манчестър Сити умее да мени своята игра, това е гъвкав отбор, който може да коригира действията си в зависимост от действията на съперника. Това е класен отбор, а неговият треньор потвърди своето майсторство в Барселона и Байерн. Това е невероятно силен отбор.

Винаги разработваме план за мача. Утрешната среща не е изключение. Всичко трябва да се развие идеално за нас. Ние трябва да играем перфектно, ако искаме да изненадаме. Що се отнася до тактиката, не мисля, че сега е правилно да говорим за нея.

Сити не може да ни изненада. Всички знаят как играе този отбор. Много владее топката. Много бързо преминават от отбрана в атака. Нужно е да сме реалисти, не планираме да владеем топката 50 или 60 % от времето. Нужно е да действаме уверено, компактно и да не губим концентрация и за секунда. Получавайки топката, трябва да сме решителни", заяви Вики.

 

  Сподели
96