Инс: Проблемите на Челси са заради конфликта между Конте и Моуриньо


Н. Гавазов

Инс: Проблемите на Челси са заради конфликта между Конте и Моуриньо

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Инс е на мнение, че проблемите на Челси са предизвикани от войната на думи между Жозе Моуриньо и Антонио Конте. Напомняме, че преди месец двамата специалисти си отправиха остри реплики, като нападките продължиха в няколко поредни пресконференции.

Инс е на мнение, че опитният в такива неща Моуриньо е успял да извади своя конкурент от топ 4 и лошите резултати на Челси са в резултат на това, че Конте се е отвлякъл от своите задължения.

"Откакто Антонио Конте влезе в словесна битка с Жозе Моуриньо, той вече не е този, който бе по-рано. Той не изглежда щастлив от този спор, а положението на Челси се влоши.

Впечатлението ми е, че всички в Челси загубиха концентрация и ясно се вижда, че Моуриньо извади Конте от равновесие. Точно, както искаше да го направи. След тази война на думи Конте изглежда съсипан и само излъчва негатив.

Като мениджър на топ ниво ти не бива да обръщаш внимание на случващото се в пресата и не може да се забъркваш в такива проблеми. Трябва да запазиш позитивната настройка заради отбора.

Наивно е да се мисли, че всичките тези спекулации не са се отразили на играчите на Челси. Това се вижда от последните им двубои. Те се отвлякоха и вероятно вече си задават въпрос, колко още Конте ще е на своето място", заяви Инс.

 

  Сподели
185