Моуриньо обясни замяната на Погба в мача с Нюкасъл


Н. Гавазов

Моуриньо обясни замяната на Погба в мача с Нюкасъл

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи, че смяната на полузащитника Пол Погба в мача с Нюкасъл вчера е предизвикана от тактически съображения. Напомняме, че в срещата с Хъдърсфийлд преди седмица французинът остана на пейката, а това породи слухове за конфликт между Погба и Жозе, заради недоволство от страна на португалеца спрямо играта на Пол.

Погба не записа цял мач и вчера - полузащитникът напусна терена на "Сейнт Джеймс Парк" веднага след гола на домакините, което веднага провокира поредна порция слухове.

Жозе внесе яснота по въпроса.

"Не, той няма проблеми със здравето. Просто исках по-добре да преодоляваме първата фаза на атаката срещу отбор, който се бранеше много компактно.

Планирах да опростя играта с помощта на Майкъл Карик, защото той се старае да прави всичко много просто. Алксис Санчес трябваше да отиде по-близо до Лукаку на позицията втори нападател, за да ни помогне да изтръгнем победата.

Не ни провървя, защото получихме гол малко преди смените, а след това срещу нас вече стоеше друг Нюкасъл", заяви Моуриньо.

 

  Сподели
218