Уест Бромич изхвърли Ливърпул от ФА Къп (видео)


В. Мухарски

Уест Бромич изхвърли Ливърпул от ФА Къп (видео)

Уест Бромич изхвърли Ливърпул от турнира за ФА Къп. Мърсисайдци загубиха у дома с 2:3 в среща от 4-ия кръг на надпреварата.

"Червените" излязоха напред в резултата в 5-ата минута, когато Фирмино се разписа, прехвърляйки елегантно Фостър. Радостта на домакините обаче трая твърде малко, защото с два гола между 7-ата и 11-ата минута Джей Родригес донесе пълен обрат за гостите.

Нещо повече - в 20-ата минута "дроздовете" стигнаха до трети гол чрез Доусън. Попадението обаче бе отменено заради засада след консултация със системата за видеоповторение.

Четири минути след това отново се стигна до видеоповторение, като този път реферът отсъди нарушение на Джейк Ливърмор срещу Салах. Фирмино обаче не бе точен от бялата точка и прати кълбото в гредата.

В самия край на първата част Уест Бромич стигна до трети гол, след като Матип не успя да изчисти центриране на Криховяк и прати топката в собствената си врата. И при тази ситуация се стигна до употреба на системата за видеоповторение, като реферът се увери, че няма засада на играч на УБА по време на атаката.

Малко след почивката топката попадна във вратата на Ливърпул, но реферът не зачете попадението заради засада. В 78-ата минута Салах се разписа и върна интригата в мача. Все пак до края на мача не се стигна до нов гол и в така гостите продължават напред в турнира.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
586