Инс: Санчес избра Юнайтед и неговата история


Н. Гавазов

Инс: Санчес избра Юнайтед и неговата история

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Инс сподели мнение за желанието на нападателя на Арсенал Алексис Санчес да премине в Манчестър Юнайтед, а не в Манчестър Сити.

"Всички говорят за Манчестър Сити. Но когато работата е до избор, предпочитанията се отдават на Юнайтед. Да, има такива, които получават удоволствие от победите на Манчестър ити през този сезон и може лесно да приемат тяхно предложение, но повечето все пак искат да станат част от отбора на Моуриньо, който има история. Преходът на Алексис потвърждава това.

Санчес имаше възможност да премине в отбор, с който той веднага може да спечели трофей, но той избра Юнайтед заради неговата история, а това говори за важността на клуба. В Сити има невероятни играчи, но спечелването на титлата през този сезон нищо не означава. Те трябва да правят това година след година, за да могат да се конкурират с Юнайтед.

Алексис дойде, за да покаже колко е добър на високо ниво. С неговия преход надеждите на Юнайтед за четвърта европейска титла стават по-реални", заяви Инс.

 

  Сподели
199