Киоун: Санчес е най-големият наемник във футбола


Н. Гавазов

Киоун: Санчес е най-големият наемник във футбола

Легендата на Арсенал Мартин Киоун подложи на критика нападателя Алексис Санчес, наричайки го "най-големия наемник във футбола". Независимо от отдавнашния интерес от страна на Манчестър Сити, където Санчес отчаяно се опитваше да премине през лятото, през този месец чилиецът неочаквано промени своето мнение и сега се отправя към Манчестър Юнайтед. Киоун е на мнение, че причина за желанието на 29-годишния нападател е да печели пари.

"Санчес е най-големият наемник във футбола. Манчестър Сити го искаше през лятото и ако нямаше сделка през януари, те щяха да го вземат след края на сезона. Сити бе естественото направление за Санчес по отношение на развитието на играта му. По-рано той вече работи с Пеп Гуардиола. Но е очевидно, че Санчес не мисли да се отправи в най-добрия отбор във Висшата лига, отново да работи с Гуардиола и да се придвижи на ново ниво.

Вероятно той помисли, че няма да получи по-изгодно предложение, ако реши да изчака до лятото. Може би се съгласи на максимално изгодно предложение, което получи точно сега. Всичко опира до пари нищо повече", заяви Киоун.

 

  Сподели
265