Моуриньо отговори на Скоулс


Н. Гавазов

Моуриньо отговори на Скоулс

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели мнение за критиките от страна на легендата на клуба Пол Скоулс по адрес на полузащитника Пол Погба.

"Мисля, че единственото, което прави Пол Скоулс е да критикува. Не мисля, че той коментира, той критикува, а това са различни неща.

не всеки от нас може да бъде такъв феноменален играч, какъвто бе той. Пол бе феноменален като футболист, но това не значи, че всички трябва да бъдем такива. Пол Погба винаги се старае да прави всичко възможно. Понякога играе много добре, понякога добре, а понякога не много добре. Погба не е виновен, че е изкарал повече пари от Пол Скоулс. Просто такъв е футболът.

Мисля, че Скоулс ще остане в историята като феноменален футболист, а не като експерт, за това аз предпочитам да гледам на него като на феноменален играч, който много е дал на клуба, който с гордост представлявам. Ако Пол някога реши да стане треньор, аз искам той да бъде на 25% успешен колко мен, защото 25% от 25 трофея са около шест. Мисля, че ще е напълно доволен.

Пол Скоулс бе феноменален футболист, един от най-добрите полузащитници, които някога съм виждал и той толкова много е дал на моя клуб, че мога да му благодаря за това, защото престижът на Юнайтед е основан на такива хора като него", заяви Моуриньо.

 

  Сподели
189