Моуриньо обясни отпадането на Юнайтед


Н. Гавазов

Моуриньо обясни отпадането на Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обясни сензационното изпадане на своя отбора от Купата на Лигата с липса на късмет. Снощи "червените дяволи" загубиха възможността да защитят своето звание на победител в турнира, след като претърпяха поражение с 2:1 при гостуването си на Бристол Сити. Тази вечер Юнайтед бе далече от своите най-добри стандарти. Жозе обаче предпочете да не критикува възпитаниците си, а се оправда с липса на късмет.

"Когато отбор от Висшата лига загуби от тим от низшата лига, обикновено това се случва защото не си играл добре. Но ще съм честен, аз не мога да нарека нашата игра лоша. Не играхме добре, но и не толкова лошо, че да критикувам своите играчи. Предпочитам да похваля Бристол.

Изучавах този отбор. Разказах на своите играчи за техните качества. Мисля, че на тях им провървя. Преди да стане 1:0, ние два пъти ударихме гредата, а след 1:1 доминирахме и имахме добри положения. А след това те вкараха този гол, в момент, когато нямахме възможност да реагираме. За това на тях им провървя, но те се сражаваха много упорито. За това няма да критикувам своите футболисти", заяви Моуриньо.

 

  Сподели
174