Ибра: Връщам се, за да бъда по-добрата версия на предишния Златан


Н. Гавазов

Ибра: Връщам се, за да бъда по-добрата версия на предишния Златан

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович заяви, че ще играе още по-добре след своето завръщане. Напомняме, че 35-годишният швед се намира извън терените от април, когато увреди връзки на коляното в мача с Андерлехт и в последствие бе опериран в Америка. До своята контузия Златан успя да вкара 28 гола за "червените дяволи".

"Чувствам се добре. Тренирам всеки ден от момента на операцията, не съм правил никакви почивки. Това е ново предизвикателство за мен, но аз съм силен духом, а когато съм съсредоточен, тогава нищо не може да ме спре. Преодолявам всякакви препятствия. няма никакво значение какво стой на моя път - чупя всякакви бариери по пътя на своите цели", заяви Ибрахимович.

"Когато се върна и отново играя футбол на терена, аз ще бъда по-добър от преди. Връщам се не, за да бъда предишния. Завръщам се, за да бъда по-добрата версия на предишния. Представете си какво ще бъде!", каза още Златан.

"Ако говорим конкретно за травмата, то аз никога не съм чувствал каквато и да е болка. Единствено усещах нещо странно при движение и бе ясно, че нещо не е наред с коляното. Сега работим над това коляното ми да стане по-силно и по-силно. Добре се чувствам и мога отново свободно да се движа. Ако зависеше от мен, още сега щях да играя футбол, но не става така", завърши шведът.

 

  Сподели
62